Tentwasserij

Tent wassen

Onze machines hebben speciaal ontworpen programma’s voor elk type tent met een specifieke balans van reinigingsmiddelen, afhankelijk van het soort doek, gewicht en het niveau van vuil / schimmel.

Elk item wordt vóór het wassen geïnspecteerd en we zullen eventuele zorgen met u bespreken voordat we verder gaan.

Na het wassen wordt de tent uitgehangen om te drogen. Dan wordt de tent ook nagekeken op eventuele gebreken/reparaties.

Spocht en weervlekken

Wanneer een tent langere tijd buiten heeft gestaan zijn groene aanslag en weervlekken onvermijdelijk. Spocht is zeer moeilijk te verwijderen. Met behulp van ons uitgebreide weekproces verdwijnt de spocht van uw tent. In de loop de van jaren  hebben we hiervoor de juiste verhouding reinigingsmiddelen gevonden, welke in combinatie met de juiste tijdsduur leidt tot een ongelofelijk resultaat.

Impregneren

Waterdicht maken is een MUST voor canvasdoek. 

Ons impregneermiddel wordt aan het einde van de wascyclus toegevoegd. Daarna wordt de tent uitgehangen om te drogen. Dit gebeurd onder een temperatuur die ideaal is voor het impregneermiddel, zodat deze optimaal hecht in de stof, zodat het ademend vermogen behouden blijft.

Stretchtent wassen

Wij zijn gespecialiseerd in het wassen van stretchtenten tot 400 kilogram en tot 600 m2. Drogen doen wij door middel van uithangen (dus niet in een droger). Zo krijgt u uw stretchtenten weer schoon gewassen en droog terug. Helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!

Wilt u meer informatie of een advies?

Wij kunnen ons voorstellen dat je erg opziet tegen het reinigen van je tent. Waar vind je de tijd en ruimte voor dit intensieve proces. Wij ontzorgen jou graag hierin. En we denken graag met onze klanten mee. Indien nodig beoordelen we eerst samen met jou wat de beste aanpak is, zodat we je altijd kunnen voorzien van het beste advies. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Offerte tentwasserij