Prijzen tent reinigen

Hieronder vind je de meeste gestelde vragen

We prijzen per artikelsoort, maat of gewicht. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte, het gewicht, het type en aantallen. Het starttarief is €175 excl. btw. Reparaties worden apart vermeld. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of kijk op onze prijslijst hieronder.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Breng uw artikelen naar ons magazijn – neem contact met ons op om een afspraak te maken

We kunnen een koerier voor u regelen. Verpak uw artikelen en stuur ons de afmetingen van de doos (lengte breedte en hoogte in cm en gewicht in kg) en uw ophaaladres en telefoonnummer. We schakelen daarna een koeriersdienst in die het pakket bij je ophaalt. De prijs voor een rit is €1 per afstandskilometer.

U natuurlijk ook uw eigen koeriersdienst te regelen – geef ons alstublieft de aankomstdatum door en zorg ervoor dat uw items zijn gelabeld met uw naam en contactgegevens.

Voor meerdere artikelen kan een palletlevering kosten effectiever zijn. We raden www.heldertransport.nl aan als betrouwbare transporteur.

Verwijder alle afneembare items, inclusief tentstokken, scheerlijnen, kacheldoorvoeren, grondzeil (indien mogelijk). Stuur alleen de tent. Als deze items niet worden verwijderd, wordt een toeslag van €25, – per tent berekend.

Grondzeilen kunnen indien gewenst ook gewassen worden tegen een meerprijs van €35. Haal deze los van de tent en stuur hem mee.

Tenten dienen droog en vrij van losse delen, zoals bladeren, takken, haringen, scheerlijnen en karabijnhaken te worden aangeleverd. Tentcare of METATent B.V. aanvaard geen aansprakelijkheid voor schades die het gevolg zijn van nat aangeleverde tenten en/of schades die zijn veroorzaakt door nog aanwezige losse onderdelen.

Als je je artikel niet volledig kunt drogen voordat je het opstuurt, laat het ons dan weten, dan kunnen we de opties bespreken.

Geef ook eventuele bekende schade en eerdere behandelingen door.

Doorlooptijden variëren het hele jaar door. Onze drukste tijd is van september tot en met april en doorlooptijden kunnen dan oplopen tot enkele weken. In de periode mei-augustus is het mogelijk een spoedwas te boeken tegen een meerprijs van €50. Of je kunt kiezen om de tent weer ‘nat’ mee te nemen (€50 korting).

We factureren zodra uw artikelen compleet zijn en de betaling kan via overschrijving worden gedaan.

Wij verzoeken je vriendelijk om voorafgaand aan retourzending / afhaling de betaling te voldoen.

We inspecteren elk item visueel voordat het wordt behandeld op kleine gaatjes of scheuren of enige schade. Soms kunnen deze worden verborgen door vuil, of te klein om met het blote oog te zien en kunnen ze pas duidelijk worden na het wassen. Daarom was je je tent bij ons geheel op eigen risico.

Als het canvas erg beschimmeld is, kunnen de canvasvezels achteruitgaan en dit kan worden verergerd door het wasproces. Evenzo, als uw tent gedurende lange tijd in direct zonlicht of onder bomen heeft gestaan, of buitengewoon vuil is, kunnen er wat zwakkere stiksels en canvas loslaten, scheuren of beschadigen tijdens het proces.

Raam- en deurgaas zijn de meest kwetsbare onderdelen en hoewel er alles aan wordt gedaan om dit te beschermen, wordt uw tent mechanisch behandeld en kan er soms schade optreden.

We zullen altijd eerlijk tegen u zijn over eventuele zorgen of problemen die zich tijdens het proces voordoen en we zullen de reparatieopties met u bespreken.

Er zijn momenten dat de schimmel of vlekken zo in het canvas zitten, dat ze alleen met chloor kunnen worden verwijderd – dit kan resulteren in een lichtere kleur. Om deze reden raden we aan dat als uw artikel in twee of meer delen wordt geleverd, alle delen worden behandeld om consistentie in kleur te garanderen.

Eventuele klachten moeten binnen 10 dagen na ontvangst van uw artikelen schriftelijk aan ons worden gericht. Eventuele volgende claims na deze periode worden niet gehonoreerd.

Tentcare of METATent B.V. kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden geacht voor de nog zichtbare schimmelplekken en/of schades die schimmels aan het doek hebben veroorzaakt. En zichtbaar worden na het doorlopen van ons wasproces. Als klant maakt u gebruik van onze machines en wasprocedures. Tentcare of METATent B.V. aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schades die al dan niet vermeend zijn ontstaan tijdens het gebruik van ons wasproces. Uitgezonderd hierop zijn schades aan tenten die het directe gevolg zijn van aantoonbare technische mankementen in (de mechanische werking van) onze machines.

Tenten dienen droog en vrij van losse delen, zoals bladeren, takken, haringen, scheerlijnen en karabijnhaken te worden aangeleverd. Tentcare of METATent B.V. aanvaard geen aansprakelijkheid voor schades die het gevolg zijn van nat aangeleverde tenten en/of schades die zijn veroorzaakt door nog aanwezige losse onderdelen.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze Algemene voorwaarden. Met verzenden naar, of afgeven van items aan onze wasserij bevestigt je de acceptatie van onze algemene voorwaarden.

Waarom je tent reinigen bij tentwassen.nl?

Prijzen tent wassen 2023

Prijzen

*Stretchtent wassen vanaf €3,95 per m2 (met een starttarief van €175,- )

*Pagode dak wassen vanaf €95,-

*Tipi tot 7m. wassen en impregneren vanaf €450,-

*Yurtdak wassen en imprgeneren vanaf €450

:*Bell tent / Sibley tent 300-400-500 wassen en impregneren vanaf €330

*Bell Tent / Sibley 600 en double doors vanaf €395,-

De prijs is mede afhankelijk van de omvang van de tent en eventuele aantallen.

Kwantumkorting vanaf 10 tenten of meer.

Bovengenoemde prijzen zijn ex. btw en ex. transport.

Voor particuliere kampeertenten (voortent, tunneltent, e.d) geldt een kiloprijs v.a.€375 . 

Vouwwagententen kunnen worden gereinigd vanaf €495

strechtent-service-onderhoud